Zicht op uw zaken

Uw zaken goed geregeld met Scheepbouwer & Van Zon BV

De zaken van uw onderneming of privé goed geregeld hebben, dat is wat u zoekt bij een belastingadvies- en accountantskantoor. Bij Scheepbouwer & Van Zon BV zetten wij graag nog een extra stap voor u. Wij zorgen voor een heldere communicatie en werkwijze, zodat u precies begrijpt wat we voor u doen en attenderen u op zaken die voor u relevant zijn.

Maak een afspraak

Onze werkwijze

Scheepbouwer & Van Zon BV is een full-service accountancy- en belastingadvieskantoor in Eindhoven en Roosendaal. Om u van dienst te kunnen zijn, willen wij eerst weten wat uw drijfveren en plannen zijn, wat de doelstellingen van uw onderneming of praktijk zijn en waar u en uw onderneming of praktijk nu staan.

Tijdens een diepgaand en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij dit met u. Hebben wij dit samen met u vastgesteld, dan doen wij u een uitgebreid voorstel met daarin opgenomen onze visie, aanpak en kosten. 

Kennismakingsgesprek aanvragen

Accountancy en advies op maat

Onze professionals zetten elke dag hun kennis, ervaring en gedrevenheid in om ondernemers in het mkb bij te staan.Ook (vermogende) particulieren bieden wij met behulp van onze Financiële Planning software op maat gemaakt advies. Uw persoonlijke situatie en de door u gestelde doelen zijn altijd het uitgangspunt wanneer wij voor u aan de slag gaan.


Onze diensten:

  • Online boekhouding en salarisadministraties (wij werken met Exact Online)
  • Samenstellen jaarrekeningen
  • Verzorgen van uw belastingaangiften
  • Het adviseren bij het opstellen van uw ondernemingsplannen.
  • Het maken van liquiditeitsbegrotingen
  • Bedrijfseconomische adviezen
  • Fiscale en financiële planningen uitwerken
  • Begeleiding in al uw zakelijke aangelegenheden


Fiscaal advies


Bij het leiden van een onderneming moeten veel beslissingen worden genomen. Het maken van een verkeerde zakelijke beslissing is niet zonder risico's. Daarom zorgen wij voor de juiste ondersteuning en een klankbord om u daarvoor te behoeden. Na een gesprek met een van onze adviseurs weet u bijvoorbeeld welke bedrijfsvorm het beste bij uw onderneming past, hoe u een krediet kunt aanvragen en hoe u uw bankzaken overzichtelijk regelt.

Contact opnemen